Hotelul Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului este un hotel de 3* situat in centrul Bucurestiului, aproape de Palatul Parlamentului, oferind camere bine dotate cu acces Wifi gratuit. Toate camerele beneficiaza de AC, TV si baie proprie. Hotelul este aproape de centrul vechi al capitalei si la 20 km distanta fata de aeroport si 5 km fata de sala Polivalenta, locul desfasurarii DANCEFEST 2019.

Organizatorii DANCEFEST au negociat preturi speciale pentru acest eveniment si le puteti obtine DOAR prin completarea FORMULARULUI de mai jos. Dupa completarea formularului de mai jos, acesta va trebui trimis la adresa de e-mail [email protected]:

SINGLE ROOM: 53  EURO / camera / noapte  cu mic dejun inclus
DOUBLE ROOM: 61 EURO / camera / noapte cu mic dejun inclus
DESCARCĂ FORMULARUL DE REZERVARE

De 4 stele, RIN Grand Hotel vă oferă suficiente locuri de parcare la doar 7 km de centrul Bucurestiului, in partea de sud-est a orașului. 489 sale standard și superioare camere single, duble și twin sunt dotate cu paturi king-size sau single, Wi-Fi, TV cu ecran plat, mini-bar, ferestre cu geamuri duble, birou cu scaun, și baie privată cu duș și uscător de păr . Hotelul are o sală de fitness interioară, piscină și saună, un bar-cafenea și un restaurant, lounge cu TV și parcare securizată, inclusiv 134 în aer liber și spații interioare 546.

Organizatorii DANCEFEST au negociat preturi speciale pentru acest eveniment si le puteti obtine DOAR prin trimiterea unui mail cu mențiunea pentru DANCEFEST 2019 [email protected]

SINGLE ROOM: 54/ EURO/ camera/ noapte cu mic dejun

DOUBLE ROOM: 64/ EURO/camera/ noapte cu mic dejun