Stați în inima orașului Bucureşti

Situată în zona cea mai apreciată de turiști din Bucureşti, această proprietate are un scor excelent pentru locație: 9,5

Acest hotel de 4 stele este situat chiar pe Calea Victoriei, aproape de Universitatea din Bucureşti şi de Parcul Cişmigiu. Acesta oferă acces gratuit la centrul de wellness, precum şi la piscina interioară cu valuri artificiale, baia de aburi şi zonă de fitness. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Hotelul Novotel City Centre din Bucureşti oferă camere cu aer condiţionat, seif pentru laptop, TV LCD, minibar şi aparat de ceai şi cafea. Toate băile au cadă şi cabină de duş.

Winestone Victoriei 37, restaurantul hotelului, are o atmosferă dinamică şi sofisticată şi serveşte preparate regionale, alături de o selecție largă de vinuri românești și internaționale. Fumatul este interzis în întreaga proprietate.

Hotelul Novotel se află în apropiere de centrul istoric al oraşului Bucureşti şi de populara stradă Lipscani, unde se găsesc diverse baruri, restaurante şi cafenele tematice. Staţia de metrou Piaţa Universităţii este situată la 2 minute de mers pe jos de Novotel.

DBL = 72 EU/noapte, micul dejun inclus
Pentru rezervari si mai multe detalii va rugam contactati Bogdan Nanu

[email protected]

 

Hotelul Mercure Unirii se află chiar în inima Bucureştiului, în Piaţa Unirii. Oferă camere moderne cu decor cald, aer condiţionat şi minibar. Există WiFi gratuit și parcare gratuită. Oaspeţii pot cutreiera pe jos centrul vechi, precum şi zona comercială şi de divertisment din Bucureşti.

Oaspeţii beneficiază de reducere de 20% la restaurantul hotelului. Hotelul Mercure servește micul dejun tip bufet, iar room service este disponibil în timpul zilei. Café-barul din hol oferă diverse băuturi.

Hotelul Mercure se află la 4 km de Arena Națională și la 1 km de Palatul Parlamentului. Aeroportul Internaţional Henri Coandă (Otopeni) se află la 30 de minute cu maşina, iar Gara de Nord este la 10 minute cu maşina de Mercure.

Sector 3 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapteplimbări în oraș și gastronomie.

Acesta este locul preferat de turiștii din Bucureşti, conform comentariilor independente.

DBL = 65 EU/noapte, micul dejun inclus

Pentru rezervari si mai multe detalii va rugam contactati Bogdan Nanu
[email protected]