Bine ați venit la DANCEFEST 2019!

Dragi invitați, colegi, concurenți, prieteni,

 Suntem încântați să vă invităm să luați parte la DANCEFEST 2019 și CAMPIONATUL NAȚIONAL DE CLASE AL ROMÂNIEI LA DANS SPORTIV 2019, un eveniment susținut în perioada 5-6 OCTOMBRIE 2019 în capitala României, București.

 Mulți prieteni din întreaga țară și din întreaga lume vor veni aici să concureze și considerăm misiunea noastră principală de a crea cele mai bune condiții ca acest eveniment să  fie unic, memorabil și la cele mai înalte standarde.

 Anul acesta suntem fericiți și onorați să găzduim în cadrul concursului DANCEFEST, CAMPIONATUL NAȚIONAL DE CLASE AL ROMÂNIEI LA DANS    SPORTIV,  o competiție importantă pentru întreaga lume a dansului sportiv national.

 Datorită frumuseții acestui sport precum și a dansatorilor săi, această competitiție va îmbina armonios arta, strălucirea, performanța sportivă și eleganța, toate spre încântarea participanților și a publicului spectator.

 Asa că nu mai stați pe gânduri, apăsați butonul de înscriere și veniți alături de noi la DANCEFEST 2019  să ne bucurăm împreună de un eveniment elegant și spectaculos!