Acasa Dance Fest Open 22017-10-14T20:27:04+00:00

Bine ati venit la DANCEFEST 2017
Dragi invitati, colegi concurenti, prieteni,

 Suntem incantati sa va invitam sa luati parte la DANCEFEST 2017, un eveniment sustinut in perioada 3-5 noiembrie 2017 in capitala Romaniei, Bucuresti.
Multi prieteni din intreaga lume vor veni aici sa concureze si consideram misiunea noastra principala de a crea cele mai bune conditii ca acest eveniment sa sa fie unic, memorabil si la cele mai inalte standarde.
Anul acesta suntem fericiti si onorati sa gazduim in cadrul concursului DANCEFEST, WDSF Campionatul Mondial de Junior 2 Latino in data de 4 noiembrie 2017, o competitie importanta pentru intreaga lume a dansului sportiv international si o premiera absoluta pentru Bucuresti si Romania.
Datorita frumusetii acestui sport precum si dansatorilor sai, aceasta competititie va imbina armonios arta, stralucirea, performanta sportiva si eleganta, toate spre incantarea participantilor si a publicului spectator.

 Asa ca.. Nu mai stati pe ganduri, apasati butonul de inscriere si veniti alaturi de noi la DANCEFEST 2017 sa ne bucuram impreuna de un eveniment elegant si spectaculos!